Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Cine suntem și cum ne puteți contacta

Yuka Mobili SRL este persoană juridică constituita si functionand in baza legilor romane, având sediul social în Constanta , Bld Tomis Nr 334, Bl ST 8, Parter cu număr de ordine în Registrul Comerțului J13/2068/2000, cod unic de înregistrare fiscală RO13604033, in continuare Yuka Mobili, in sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

În cazul în care aveți nelămuriri cu privire la prezenta politică sau privind modul de utilizare a datelor dumneavoastră, vă stăm la dispoziție și ne puteți contacta în scris, la următoarele date de contact:

Denumirea Societății (Operatorului): SC Yuka Mobili SRL
Adresă: Bld Tomis Nr 334,Bl ST 8 ,Parter
E-mail: marketing@yuka.ro

De la momentul primirii cererii, societatea noastră va formula un răspuns în termen de 30 de zile.

Cum colectam si procesam date cu caracter personal

,,Date cu caracter personal’’ se refera la orice tip de date ce pot duce la identificarea unei persoane fizice.

,,Procesare’’ se refera la orice tip de prelucrare a datelor cu caracter personal ,pe care le putem să colectăm sau să primim de la dumneavoastră în cadrul procesului de vânzare, prin navigarea site-ului web, a platformelor sociale de comunicare, formularelor, aplicațiilor, dispozitivelor utilizate, în cadrul acțiunilor de marketing și publicitate.

Colectarea și primirea datelor personale se poate realiza astfel:

- Procesul de achiziționare a produselor și serviciilor, direct din showroom Yuka mobile
- Navigarea platformei online - www.yuka.ro;
- Utilizarea formularelor de contact (adreselor de email de contact), contactarea și/sau formularea de solicitări în funcție de canalul ales pentru contactare;
- Participarea la concursurile/campaniile/programele de loialitate organizate;
- Participarea prin transmiterea de date personale în cadrul procesului de recrutare.
-Prin utilizarea de cookie-uri pentru a înțelege modalitatea de interacțiune cu website-ul nostru.
-Pentru a afla mai multe vă rugăm să accesați Politica despre Cookies
-Prin utilizarea datelor personale puse la dispoziție de către dumneavoastră în cadrul platformelor de socializare
-Pentru activități de marketing desfășurate de către Yuka Mobili SRL privind informarea dumneavoastră despre ofertele de produse și servicii care vă pot interesa.
-Prin abonarea la Newsletter ne conferiți dreptul de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru vă transmite informații personalizate privind produsele și serviciile noastre. În orice moment vă puteți exercita dreptul de opoziție/ restrângere a prelucrării prin dezabonarea de la Newsletter.

Ce informatii putem colecta in mod direct

Prin inițierea procesului de vanzare sau ofertare Yuka Mobili,conform prevederilor legale se impune furnizarea anumitor date cu caracter personal, constând în:

- nume și prenume;
- adresa de email;
- număr de telefon.
-adresa de livrare indicată /adresa indicată pentru prestarea serviciilor de masuratori a incaperii, pentru a putea efectua proiectarea in detaliu a incaperii, care urmeaza a fi mobilata si service de livrare, montaj;
-orice alte informații /detalii pe care le furnizați prin utilizarea canalelor de comunicare /contact.

Ce informatii putem colecta in mod indirect

Datele personale la care avem acces în situația interacțiunii prin intermediul platformelor sociale sunt generate în principal de către dumneavoastră. Utilizarea platformelor sociale de către Yuka Mobili se realizează pentru a fi asigurată comunicarea, promovarea și publicitatea privind produsele și serviciile puse la dispoziție.

Datele personale la care avem acces:
- nume și prenume;
- pseudonimul;
- adresa de email;
- fotografie publicată ca imagine de profil;
- identificator online;
- descrierea sau preferințele personale;
- datele cu care vă logați pe site-urile de socializare;
- alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră (de exemplu, prin intermediul paginii "Contul meu"), contactându-ne sau furnizând conținut propriu, cum ar fi fotografii sau recenzii, sau
- legătura directă cu noi prin accesarea funcției de chat (messenger) disponibilă.

Pentru a afla mai multe privind politicile aplicabile în domeniul confidențialități și protecției datelor vă recomandăm să accesați politicile incluse în cadrul respectivelor platforme.

Cat timp prelucram datele dumneavoastra?

Putem pastra datele dumneavoastra conform legilor in vigoare sau conform consimtamantului dumneavoastra, dupa caz

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.